Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea zepa" (2.95 secunde)
"Etalonul" de moralitate al politicii romanesti, pesedistul Mircea Geoana, vorbeste zi si noapte, pe la toate colturile, despre corectitudine si cinste, despre cum fura toti in afara de el si PSD-ul lui drag si moare de grija romanilor saraci, ca asta e rostul pe pamant al social-democratilor.
Liderul PSD, Mircea Geoana, detine, potrivit declaratiei de avere actualizata la data de 16 iunie 2008, in conturi bancare sumele de 53.653 lei, 222.674 USD si 1.010 Euro, activele fiind trecute pe numele sau sau pe numele sotiei, Mihaela Geoana.
Eugen Durbaca a ajuns la concluzia ca Mircea Nicu Toader ar fi vinovat de problemele care au dus la destramarea la Galati a vechii Aliante PD-PNL-PC create acum patru ani. ... Mircea Toader era. Adica cel care nu a jucat corect a fost Mircea Toader, el a stricat toata treaba.
Alegerea Constantei pentru desfasurarea de "trupe" social-democrate o intuim ca urmare fireasca a faptului ca organizatia PSD Constanta a obtinut un scor extrem de bun - lucru pe care Mircea Geoana l-a subliniat imediat de cum a "descins" in fata hotelului Malibu -, dar si pentru ca sedintele organizate vara n-au nici un farmec daca nu-s la malul marii, la soare, plaja si te miri ce alte ispite.
Cristian Radulescu (PDL) - 84%, Marton Arpad (UDMR) - 84%, Octavian Mircea Purceld (PRM) - 68%, Varujan Pambuccian (minoritati) - 59%, Crin Antonescu (PNL) - 45%, Viorel Hrebenciuc (PSD) - 41%, Bogdan Ciuca (PC) - 35%.
Fostul premier Adrian Nastase a declarat vineri, la Alexandria, comentand candidatura lui Mircea Geoana la functia de premier, ca liderul PSD are, in primul rand, minte de premier si este sustinut de PSD.
Conform declaratiei prim-vicepresedintelui Partidului Democrat-Liberal, Mircea Toader, in aceasta ordonanta modificata sunt doua chestiuni care influenteaza substantial alegerile din noiembrie.
Mircea Nicu Toader:
Congresul extraordinar al Aliantei PSD-PC l-a votat, sambata, pe presedintele PSD, Mircea Geoana, drept candidat al Aliantei pentru functia de prim-ministru, in cazul in care PSD si PC vor ajunge la guvernare.
Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan, l-a acuzat pe liderul PSD, Mircea Geoana, ca are "mintea ratacitoare si schimbatoare", pentru ca a pledat pentru mentinerea cotei unice, dar si pentru aplicarea unor cote de impozitare diferentiate, si pentru ca sustine ca in SUA ar fi invins socialismul.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca va cere un mandat din partea Biroului Permanent al formatiunii, in noaptea de 30 noiembrie, pentru negocierile privind guvernarea, precizand ca, daca PSD va castiga alegerile, functia de premier este nenegociabila.
Ieri, intr-o conferinta de presa la sediul PNL, candidatul liberal Mircea Malan s-a declarat socat de atacul pe care Octavian Bot, contracandidat in Colegiul 9, l-ar fi lansat la adresa familiei avocatului oradean.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Ceea ce inseamna ca unul dintre cei doi pedelisti nominalizati initial pentru cele doua posturi de subprefecti ai Constantei - Mihai Petre si Mircea Iustian - este “sacrificat”.
Cel putin asta da de inteles liderul PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, care pare a nu mai avea comunicare cu seful PSD de la malul marii, Radu Mazare, motiv pentru care, zilele trecute, dar si in urmatoarele zile, il va "pistona" pe Emil Boc, presedintele democrat-liberalilor pentru a transa anumite aspecte, cum ar fi numirea noului sef al Inspectoratului Teritorial de Stat in Constructii - Ion Florentin.
Democrat-liberalii constanteni se pregatesc, la urmatoarea sedinta de Consiliu Judetean, sa solicite, din nou, validarea pe functie a lui Gheorghita Corbu, a declarat presedintele PD-L Constanta, Mircea Banias (foto).
Mircea Banias, presedintele PDL Constanta, considera ca proiectul actului normativ prin care sefii serviciilor deconcentrate ale ministerelor vor fi numiti in baza unui proiect de management este o decizie binevenita.
Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, a primit vizita presedintelui Senatului Canadian, Noel Kinsella. ... Mircea Geoana a reafirmat importanta geo-strategica a portului de la Marea Neagra, iar in ceea ce priveste migratia fortei de munca, el a mentionat integrarea sociala a romanilor din strainatate drept o prioritate a Romaniei:
Dintre cei cinci senatori de Dolj, Radu Berceanu are cea mai mare avere, dar Mircea Geoana are investitii la societatea Morgan Stanley din Statele Unite.
google-analytics.com